"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Ügyintézési díjak

Bízzon ránk mindent amit a hivatalba kell elintézni, vagy onnan beszerezni!

Az ügyintézési díjak közjegyző által ellen jegyzett szerződés alapját képezik. Sok esetben az ügyintézési díjak nem azonnal rendezendők, hanem a szerződésben rögzített határidőben átutalással. (ezzel is biztosítva a részletfizetés lehetőségét).
Az ügyintézési díjról minden estben számla kerül kiállításra, amely cégek esetén költségként elszámolható.
Új kényelmi szolgáltatásunkat azoknak az ügyfelek illetve cégek figyelmébe ajánljuk, akiknek nincs, idejük vagy nem tudnak minket felkeresni,(esetleg nem a fővárosban élnek, vagy külföldön tartózkodnak) kényelmesen idegeskedés és több órás várakozás nélkül szeretnék ügyeiket soron kívül intézni.
Az ön igényéhez igazodva hazánk egész területén az ön által megjelölt helyszínen történik az igénylő lap kitöltése és a szükséges iratok felvétele.
Ezt követően pedig a helyileg illetékes hivatalban a teljes körű ügyintézés lebonyolítása, és a kész igazolás, vagy irat kézbesítése.
Igény szerint külföldön élő ügyfeleinknek táv ügyintézés lehetőséget biztosítjuk futárszolgálatunk közreműködésével a szerződéskötéstől egészen az első nyugellátás megérkezéséig.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy egészségkárosodáson alapuló nyugellátás igénylésével kapcsolatos ügyintézéssel kizárólag Németh Ágnes foglalkozik.
Bővebb információ a www.sosugyintezes.hu oldalon található.

Nyugdíj ügyintézések
Társadalombiztosítási ügyintézések
Egyéb ügyintézések

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129223