"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Bemutatkozás - Köszöntjük Önöket!

Szatmáry Tünde Katalin
Kiemelt Hazai és nemzetközi
Nyugdíj szakreferens

Szatmáry Tünde Katalin
Kiemelt Hazai és nemzetközi Nyugdíj szakreferens

Köszöntjük Önöket!

Magas fokú szakmai és több mint 20 év gyakorlati tapasztalattal állunk az ügyfelek rendelkezésére.

Évekig, magam is nyugdíjazással kapcsolatos igényeket bíráltam. Ennek köszönhetően át látom az aktuális ügyet a hivatal és az ügyfél szemszögéből egyaránt.

Sok éve foglalkozom hazai és nemzetközi teljes körű nyugdíj ügyintézéssel, ehhez kapcsolódó szaktanácsadással, adategyeztetési eljárással, előzetes nyugdíjszámítással, határozatra épülő tájékoztatással.

Minden hozzánk forduló ügyfélnek (megbízás esetén) a saját érdekét szem előtt tartva személyes garanciát vállalok teljes körű nyugdíj ügyének lebonyolítására.

Szakmai és gyakorlati tudásomat napra kész jogszabályi ismerettel folyamatosan fejlesztem. Életfeladatomnak tekintem, hogy a hozzánk forduló ügyfeleknek, segítséget nyújtsak az állami nyugdíjazással és az ehhez kapcsolódó teljes körű ügyintézéssel kapcsolatban (az ügyfél igényéhez igazodva, erről számos cikkemben is írok.)

Én, nem javaslom senkinek, hogy röpke információk alapján saját maga igényeljen nyugellátást, hiszen számos olyan tényező adódhat, (akár önhibáján kívüli) ami miatt ön nem fog annyi ellátásban részesülni, mint amennyi valóban megilletné. pl: kieső évek, téves vagy hiányos kereseti adatok…. stb.

Javaslom, hogy forduljon szakemberhez mielőtt olyan fontos és egy életre szóló meghatározó döntést hoz, hogy nyugellátást igényel és erre tekintettel munkaviszonyát megszünteti. Amennyiben ön már rendelkezik nyugellátást megállapító határozattal úgy is kérheti annak felülvizsgálatát,(hiszen soha nem késő).

Forduljon hozzánk bizalommal” mi levesszük a nyugdíjazáshoz kapcsolódó terheket az ön válláról.”

Önnek az a dolga, hogy élvezze, a gondtalan nyugdíjas éveit és a többit bízza ránk, mi megóvjuk a bonyolult jogszabályokra épülő ügyintézés nehézségeitől.

Számos szakmai elismerés illetve köszönet olvasható referencia könyvünkben.

Németh Ágnes
Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Németh Ágnes
Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Kormányhivatalnál eltöltött, több mint tíz éves munkám során szerzett, szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkezem. Feladataim közé tartozott többek között a hazai és nemzetközi társadalom-biztosítási ügyintézés és ehhez tartozó egyéb feladatok, Európai Egészségbiztosítási Kártya igénylésének intézése, kiadása és CSOK otthonteremtési kamattámogatáshoz jogviszony igazolás igénylésének ügyintézése.

Mivel sokrétű hivatali igények intézésével foglalkoztam, így ismerem és átlátom a hivatali rendszert, nem veszek el az útvesztőjében és gyorsan meg tudom oldani az előre nem prognosztizálható problémákat.

Bízza rám, hivatali ügyeinek intézését és Önnek nem kell több órát sorban állnia, a drága idejét elvesztegetnie, én elintézek és megoldok mindent Ön helyett. Kormányhivatalnál eltöltött éveim során épen elég szakmai és gyakorlati tapasztalatra tettem szert, hogy önnek az ügyét gördülékenyen és zökkenő mentesen elintézzem.

Hívjon bizalommal, készséggel állok a rendelkezésére.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129223