"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Előzetes nyugdíjszámítás

Szeretné tudni várható nyugdíja összegét?
Kérjen előzetes nyugdíj számítást!

Nyugdíjba vonulás előtt jogosan merülhet fel önben a kérdés (akár a nyugdíj igénylés előtt), hogy vajon mennyi lesz a nyugdíja? Rendelkezik szolgálati idő vagy adategyeztetési eljárás során született határozattal? Előzetes nyugdíj összeg számításra akkor van lehetőség, ha a határozat tartalmazza az elismert szolgálati idejét, és 1988-tól éves kereseti adatait.

Kiemelten ajánljuk nyugdíjba vonulás előtt, mivel így a várható nyugdíja összegével még az igénylés előtti időszakban szembesülhet. Ennek alapján meg lehet határozni, hogy önnek melyik a kedvezőbb időszak a nyugdíj igényléséhez, illetve mekkora összegű kereset kell a kitűzött nyugdíj összeg eléréséhez.

Így nem érheti váratlanul a nyugdíj igénylés időpontjában a határozatban meghatározott kezdő nyugdíj összege.

Amennyiben nem rendelkezik szolgálati idő határozattal, úgy megbízás esetén lefolytatjuk önnek az adategyeztetési eljárást. Ez az eljárás korra tekintet nélkül lefolytatható. Ennek megfelelően minden korosztály számára ajánlott, hiszen a már megszerzett nyugdíj alapjául szolgáló ledolgozott évek, valamint a nyugdíjjárulék-köteles keresetek egyidejűleg kerülnek elismerésre a határozatban.

Éljen a lehetőséggel és vegyen igénybe szaktudásra épülő előzetes nyugdíj számolást.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129223