"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Köszöntjük megújult oldalunkon

Manapság szinte mindenkiben, nemtől és kortól függetlenül felmerül a kérdés, mikor és hány éves korában tervezheti a nyugdíjba vonulást? Hány évet kell dolgoznia ahhoz, hogy állami nyugdíjba részesüljön és melyek a legfontosabb feltételei a hazai, illetve a nemzetközi nyugdíjba vonulásnak.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az állampolgárok kevés és nem mindenre kiterjedő információt kapnak a teljes körű nyugdíjügyintézés vonatkozásában!
Sok esetben a nyugdíjat igénylő nem is tudja, hogy milyen jogszabályok vonatkoznak az egyes igényekre, milyen hivatalos nyomtatványokon kell az ellátást igényelnie, illetve melyek azok a munkáltató által kiadott munkaviszony megszűnésekor keletkezett igazolások, amelyek fontos szerepet játszanak a különböző nyugdíj elbírálásánál, illetve annak összegszerű megállapításánál.

Hazánk nyugdíjrendszere svéd modell alapján, jelenleg is felosztó-kirovó rendszer szerint működik.

Sok éves tapasztalattal, szakmailag képzett ügyintézésben jártas kollégák segítségével állunk az ügyfelek, illetve igény esetén a cégek esetlegesen munkaügyi vezetők rendelkezésére.

Nagyon fontos, hogy a nyugdíj megállapítás nem egy nyomtatvány kitöltésénél kezdődik, és nem a határozat kézhezvételével ér véget.
Nem várható el a leendő nyugdíjastól, hogy a folyamatosan változó jogszabályok útvesztőjében eligazodjon, és estlegesen az őt megillető ellátás összegét ki tudja számolni. A nyugdíjigény elbírálását számos lépcsőzetesen felépített ügyintézés előzi meg. Kezdve az adategyeztetési eljárással - amely tartalmazza a szolgálati éveket és 1988-tól a béradatokat -, folytatva az igény előterjesztéssel, amely után a hivatal postai úton megküldi a határozatot, amely személyes átvétel útján kerül az ügyfél tulajdonába. A hozzánk forduló ügyfeleknél az tapasztalható, hogy számos esetben fellebbezés előterjesztése szükséges, amely szigorú szabályokhoz és a jogszabályban előírt határidőhöz van kötve.

Segítünk önnek, hogy a nyugdíjba vonulás során ne érjék meglepetések.

Amennyiben minket bíz meg, úgy garantáljuk, hogy ön valóban annyi ellátásban fog részesülni amennyi a ledolgozott évei és keresetei után valóban megilleti. Így nem lesznek kétségei a nyugdíjba vonulást követően arra vonatkozóan, hogy ön valóban a megérdemelt összegű ellátásban részesül(akár hazai akár nemzetközi nyugdíj is legyen szó).

Nincs két egyforma emberi élet, így nincs két egyforma nyugdíj ügy sem!

Sok elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk aki referencia könyvünkben írásban köszönték meg a gyors, szakszerű és hatékony ügyintézést. Néhány közülük a "Rólunk mondták" rovatban is olvasható.

Köszönjük a bizalmat.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129223