"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Babaváró támogatást szeretnél igényelni?

Fiatal házasok vagytok? Nagy családot szeretnétek? Itt a segítség! A családtámogatási rendszer július 1-el újabb lehetőséggel bővült, a 10 millió forint értékű babaváró kamatmentes hitellel. A babaváró támogatás 44/2019 (III.12.) Kormány rendelet alapján állami támogatásként vehető igénybe. De, kik igényelhetnek babaváró támogatást, és milyen feltételei vannak?

A kormányrendelet sok család részére biztosít lehetőséget gyermekek vállalására, nevelésére. A hitel szabad felhasználású, bármire elkölthető, így lehetőséget ad a családok részére, hogy könnyítsenek anyagi helyzetükön, hiszen, akár egy megelőzően már igényelt hitel kiváltására is felhasználhatják. A hitel 2019 július 1-től igényelhető és 2022 december 31-ig lehet igénybe venni.

Kik igényelhetnek babaváró hitelt?

Azok a házaspárok vehetnek részt a babaváró támogatás állami kamatmentes hitelt nyújtó programban, ahol a feleség 18 és 40 év közötti életkorú és 41. életévének betöltéséig igényelhetik a kölcsönt.

Milyen feltételei vannak a babaváró hitel igénylésének?

A babaváró támogatás hitel programot a 44/2019. (III. 12.) Kormányrendelet szabályozza, amely a Magyar Közlönyben került kihirdetésre.

Ha segítségre van szükségük a babaváró hitel benyújtásával kapcsolatban, keressenek.
Bővebb információ: https://www.sosugyintezes.hu/oldalon található. Hívjanak minket bizalommal, állunk rendelkezésükre, a hét minden napján.
Szerző: Németh Ágnes Róza
Társadalombiztosítási szakértő
www.sosugyintezes.hu
+36 70/590 6717

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129218