"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Aktuális szeptemberi nyugdíj hírek

Rezsi utalvány:Fontos!

Szeretném felhívni az 1955.-ben született rokkant nyugdíjasok figyelmét, hogy ha újraszámolást kér a következőkre figyeljen. Az estek többségében a Nyugdíjfolyósító az igénylő részére tájékoztató levelet küld, arra vonatkozóan, hogy a korhatár elérésével újraszámolás lehetőségével élhet. Az igénylő lapot kitöltve a lakhely szerint illetékes nyugdíj elbíráló szervhez kell benyújtani.

Rezsi utlvány

Felhívnám azoknak az 1955.-ös születésű egészségkárosodáson alapuló ellátásban részesülők figyelmét, hogy 2019.-ben amikor is a korhatár betöltése előtt öregségi nyugdíj számítás iránti kérelmet terjesztenek, elő az alábbiakra kiemelten figyeljen.

Az a női /férfi, aki jelenleg egészségkárosodáson alapuló ellátásban részesül, és 2019.-ben betölti a 64 életévét, eléri az öregségi nyugdíj korhatárt, kérheti nyugdíja újraszámolását.
Az igény előterjesztéskor kiemelt figyelmet kell fordítani a következőkre:

Kiemelt figyelmet igényel:

A hivatal kapacitása és jelenlegi leterheltsége igen nagy. Ezért mindenkitől nagy türelmet igényel, hiszen a nyugdíjigény elbírálási folyamat is elhúzódhat, de minden érintett visszamenőlegesen a jogosultság megnyílásának időpontjától fogja megkapni az önt megillető ellátását.

Felhívjuk a Tisztelt Olvasók figyelmét, hogy cégünk személyes garanciát vállal a teljes körű szaktanácsadásra, és ügyintézésre.

A személyre szabott szaktanácsadás továbbra is 19.500,-Ft./alkalom.

A konzultáció történhet irodánkban, vagy akár az Önök által megjelölt helyszínen, illetve távügyintézés keretében (függetlenül a feltett kérdések számától). (Pl.: Melyik az előnyösebb az ön számára a Nők Kedvezményes (40 év) elismert szolgálati idő után járó Öregségi nyugdíj vagy a korhatár elérését követően igényelhető öregségi nyugdíj? A szaktanácsadások az érintett ügyben keletkezett valamennyi irat ismeretében történnek.)

Általános kérdések alapján a szaktanácsadás nem célirányos, hiszen nincs két egyforma nyugdíj ügy, úgy, mint ahogy két egyforma ember sem.

Az általános tanácsok a gyakorlatban csak abban az estben alkalmazhatók, ha a szakember az ügyben előzményként keletkezett valamennyi adatot megismert.

Amennyiben ön igénybe szeretné venni kényelmi nyugdíj ügyintézési szolgáltatásunkat kérem, kattintson a linkre:

Kényelmi szolgáltatás

Ha az Ön ügyéhez szaktanácsra, vagy előzetes nyugdíj számolásra van szüksége, és ezt jelzi a www.ugyintezesazonnal.huoldalon, úgy 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Határidős (sürgős) ügyekben akár hétvégén is tudunk egyeztetési időpontot biztosítani. Budapesti irodánk szombati napokon is várja Önöket.

A teljes körű nyugdíj ügyintézés ügyvéd által megírt szerződés szerint történik.

Amennyiben cégünket bízza, meg nem kell azon aggódnia, hogy valóban az Önt meg illető nyugellátásban fog-e részesülni, és nyugdíjigénylésének ügyintézése nehézségek nélkül, zökkenőmentesen garanciális ügyintézés kereteiben zajlik-e.

Friss cikkeinket weboldalunkon, illetve aktuális nyugdíjkérdésekkel foglalkozó felvételeinket a weboldal video menüpontjában tekinthetők meg!

Hivatali és nyugdíj ügyintézés magánszemélyek és cégek részére:

Szolgáltatások

Bízzon ránk mindent, amit a hivatalban kell elintézni, vagy onnan beszerezni!

Szatmáry Tünde Katalin: Hazai és Nemzetközi nyugdíjszakértő: +36-30-825-5476

(Hazai és nemzetközi nyugdíj ügyekben) Hétfőtől- Szombatig: 8:30tól - 18:30-ig.Németh Ágnes: Hazai – Nemzetközi Társadalombiztosítási Hivatali ügyintéző: +36-70-590-6717

Hétfőtől- Szombatig: 8:30tól - 18:30 ig.Várja megkeresésüket Társadalombiztosítási Egészségkárosodáson alapuló ellátások igénylése, és egyéb hivatalban intézhető ügyekben, TB ügyek, Közmű átírás, igazolás beszerzés, család támogatás stb.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129209