"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Rólunk mondták

Kedves Tünde!
Óriási szerencsére, a kedves unokaöcsém javaslatára találtam Önre.
Nagy-nagy segítség volt ez nekem. Olyan bonyolultnak gondoltam, aztán az Ön segítségével leegyszerűsödött minden. Mondhatni, "semmi" dolgom nem volt.
Annyira jó érzés, hogy profival van dolgom. Nagyon köszönöm a segítséget, a profizmusát!

2019. június 14. - P. É.
Kedves Tünde!
Nyugdíjszakértőt kerestem az interneten, aki kiigazodik a nemzetközi nyugdíj rendszerben is, mivel jelenleg Németországban dolgozom. Ekkor találkoztam az Ön nevével. Mindent elolvastam amit írtak Önről.
Mikor eldöntöttem, (A Csintalan Sándorral készült videó volt a pont az i-n) az ismerősök le akartak beszélni. Mondták, én is el tudom intézni. Papírokat összeszedni, beadni, kész. Na persze!
Az összes papírt amire szükségem volt, beszerezte. Kb. 2-2.5 hónap telt el a kapcsolatfelvétel és a határozat megszületése közt!
JÖTT, MENT, INTÉZKEDETT!
Ezer köszönet! Az biztos, hogy Önt fogom ajánlani ha valakinek a baráti -ismerős társaságomból nyugdíjszakértőre lesz szüksége.
További erőt, egészséget kívánok, és mégegyszer: köszönet a segítségéért!

2019. április 24. - T.-né.
Kedves Tünde!
Internetes kereés közben honlapja alapján valasztottam önt első körben, amit eztután telefonos megbeszélésünk megerősitett, hogy jol választottam. Szakmai hozzáértése mellett jó volt megtapasztalni emberséges hozzáállását, humorát és felelősség érzetét. A nehéz, váratlan helyzetet is jól kezeli, végig éreztem, hogy jó kezekben van az ügyem.
Örülök, hogy megismertem, nagyon köszönöm hogy segített a legjobb megoldást választani.
Tapasztalataim alapján másnak is jó szívvel ajánlanám, és további sikereket kívánok, derűs éveket!

Piliscsaba, 2019. április 6. - J. M.
Kedves Tünde!
Köszönöm szépen a gyors, szakszerű segítséget.
Másfél éves hitegetés, pingvinezés, hiába való telefonálás után az Ön belépésével gyorsan, hibátlan zárással sikerült nyugdíjba mennem. Mindenkinek fogom ajánlani, kívánok jó egészségben, hosszú, örömteli munkát.
U.i.: Nagyon hasznás a TV műsora. Mindenben, sallang nélkül kapunk tájékoztatást.

2019. február 2. - S. T.
Kedves Tünde!
Hálás vagyok önnek, egy nagyszerű, sok tudással rendelkező hölgyet ismertem meg.
Ügyem kalandos, más által elrontott, "teli óriási hibával", amire majdnem két évet vártam. Míg megtalálttunk Önt, és rövid idő alatt mindent a helyére tett. Azt hittem álmodom, pedig már azt hittem, hogy nincs ember aki rendbe tudja tenni. De van kedves Tünde, Ön az, aki mindenben nagyszerűen segített, megpróbálta a lehetetlent is. Kívánok Önnek sok sikert, minden jót amit csak lehet egy kedves, aranyos hölgynek kívánni. Köszönök mindent!
Kedves Tünde!
Igazi ajándék volt számomra, amikor lelkes ajánlóktól megkaptam a címedet, és végre elindult az ügyem, ami már teljesen mozdulatlanságba dermedt.
Tünde, segítségeddel minden mozgásba lendült, pontosan, odafigyelve, gyorsan minden elintéződött.
Ez nem csak az odafigyelésnek, hanem a nagy hozzáértésnek is köszönhető.
És ami még nagy öröm: benned megismertem egy rendkívül nyitott, kedves, megbízható embert, akivel továbbra is kapcsolatban maradhatok.

Budapest, 2018. november 15.
Kedves Tünde!
Maga nem csak elbűvölő, de nagyon okos és rendkívül hozzáértő, kitűnő személyiség! Nagyon eredményesen intézte a nyugdíj-ügyeimet, ami valljuk be, önmagában egy lehangoló dolog, de ezzel a jó kedéllyel, jó sok vidámsággal még ez is élmény volt számomra.
Maradjon mindíg ilyen lendületes, jókedvű, és persze hozzáértő!
Köszönöm amit értem tett! 45 szolgálati év után ilyen jókedvűen.

Budapest, 2018. augusztus 9. - K. I.
Bár nekem még odébb van a nyugdíjba vonulásom, mégis szerettem volna tisztán látni, hogyan működik a nyugdíjszámítás, van-e olyan dolog, amire figyelnem kell a következő 20 évben, hogy jobb helyzetbe kerüljek nyugdíjazáskor.

Felmentem hát az internetre, gondolván, hogy majd választok egyet a rengeteg nyugdíjtanácsadóból. Meglepetésemre csak párat találtam, amiből az egyiket kiválasztva, el is mentem egy tanácsadásra.

Meg is tudtam tőle néhány olyan infót, amivel eddig nem voltam tisztában, de a végén kiderült, hogy ezzel nem sokra mentem, mert a cég fizikailag nem vitte végig az ügyet.

Sokáig el is ment a kedvem, hogy folytassam a dolgot, amikor is végül rátok akadtam. Ráadásul az ügyemre való tekintette azonnal kaptam időpontot ezért rögtön felkerestelek. Szerencsére most már nem kellett csalódnom az ügyintézésben, és úgy éreztem, hogy most már jó kezekbe került az ügyem.

Egyszóval köszönöm a gyors személyre szabott ügyintézés, és köszönet, hogy rövid határidőn belül megoldódott az ügyem.

M. I.
Nagyon köszönöm a segítséget, a közvetlen hangot, és emberséges magatartást, megértést.

További jó munkát kívánok, és sok derűt a nehéz helyzetek megoldásához.

2017. szeptember 28. - M. K.
Nagyon köszönöm a gyors és szakszerű ügyintézését.
Én egyedül erre nem voltam képes. Nagyon jó ötletnek tartom, hogy az önök cége ezzel foglalkozik ami sok embernek segítséget biztosít a nyugdíjazás útvesztőjében - egyedülálló az országban. Pont erre van szükség.

Gratulálok és további sok sikert kívánok!

ui: Tünde kedvessége, humorérzéke és megértése szintén egyedülálló

2017. május 13. - M. G.
A sors különleges ajándékának tartom, hogy útjaink keresztezték egymást. És nem csak azért, mert nagyon sokat segítettél nekünk nyugdíj ügyben - nélküled nem sikerült volna - hanem azért is, mert személyedben egy nagyon jó embert ismerhettünk meg. Még nem találkoztam senkivel, akiből ennyire sok pozitív energia sugárzott volna, jut belőle bőven mindenkinek, akivel csak összehoz a sors, mert nem sajnálod senkitől.
Kívánom, hogy terveid valóra váljanak és találd meg a boldogságot a privát életben is. És a humorod sose hagyjon el!

2015. szeptember 21. - B. É.
Köszönöm a gyors, szakszerű ügyintézést. További munkájához jó egészséget, sok sikert kívánok.

Budapest, 2014. november 12. - N. T. Zs.
Kedves Tünde!
Köszönöm, hogy a férjemnek, M. M. -nek és a barátnőmnek, S. M. -nek is segített, és most keresni fogja H. É. kolléganőm is. Én mindenkinek ajánlom, hogy forduljanak Önhöz. Áldott , szép karácsonyt kívánok!

Budapest, 2018. december 20. - M. M. -né K.
Nagyon köszönöm a segítségét. A hozzáértése az ügyekhez, az páratlan és utánozhatatlan.

Nem beszélve a gyorsaságát, és az intelligenciáját. Még egyszer köszönöm és további sok ügyfelet kívánok. / Majd én is ajánlom /

ui. nem volt kétség, hogy a piac legjobb embere. Hajrá Újpest!

2017. október 02. - K. A.
Köszönöm a jó Istennek, hogy magával hozott össze a szerencsém akkor, amikor hirtelen jött nyugdíj-ügyemben a mélyponton voltam!

A maga optimizmusa, bíztatása és természetesen a hozzáértése eredményeként nyugdíjjal (amellyel teljesen elégedett vagyok) nézhetek az előttem álló évek elé!

Köszönöm még egyszer a segítséget és örülök, hogy kedves egyéniségét megismerhettem!

2017. október 27. - B. H. - Nyugalmazott főépítész
Ismerősöm ajánlására kerestem meg nyugdíjam intézése céljából.

Ezúton szeretném megköszönni segítőkész, gyors, pontos, áldozatos munkáját.

Csodálom és becsülöm az alaposságáért, tájékozottságáért, a rengeteg energiát, amit a leendő és a már nyugdíjasokért tesz.

Eredményekben gazdag boldog új évet, munkájához további erőt, kitartást, türelmet kívánok.

2018. január 05. - V. G.
Tapasztalatok és információk nélkül kormányszolgálatban dolgoztam külföldön, a nyugdíjazásom időpontja viszont rohamosan közeledett.

Az interneten találtam rá Szatmáry Tündére. Az első találkozáskor már tudtam, hogy jó helyen vagyok. Profizmusával, lelkesedésével, precízségével készítette elő nyugdíjazásomat és ezzel egyidőben előkészítette feleségemét is.

Tudása, elkötelezettsége segített abban, hogy az adminisztráció/bürokrácia streszt és infarktust okozó helyzeteit elkerüljem. Munkájára, szolgáltatására szükség van Magyarországon. Nagy-nagy köszönettel tartozom neki.

Kívánom, hogy a munkájában legyen sikeres, magánéletében pedig boldog.

Budapest, 2018. március 08. - B. Ferenc konzul
Köszönöm a korrekt, szakszerű ügyintézést, a hasznos tanácsokat és a pontosságot!

Nyugdíjammal kapcsolatosan több olyan - szélesebb körben nem túl ismert - lehetőségre is felhívta a figyelmemet, amelyek nélkül feltehetőleg nem elhanyagolható összeggel lenne kevesebb a nyugdíjam, mint e lehetőségek kihasználásával.

Munkáját köszönöm, és mindenkinek ajánlom, akinek a közigazgatás útvesztőiben professzionális vezetőre van szüksége!

Budapest, 2016. május 3. - H. K.
Egy életre hálás vagyok. 2 óra tortúra után a jó Isten küldött hozzád. Nélküled az ügyem nem sikerült volna. Nagyon köszönöm.

2015. február 03. - T. E.
A szakszerűsége, pontossága, gyorsasága lenyűgöző. A jelenlegi felbolygatott államigazgatási szervezet olyan hatékonysággal működik, hogy ön nélkül kiszámíthatatlanul hosszú ideig bolyongtam volna a Nyugdíj Biztosítási Igazgatóság útvesztőiben. Hálás vagyok, hogy összehozott bennünket a sorsa hivatal folyosóján.

Szentendre, 2015. március 16. - R. F.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 120481