"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Szolgáltatásaink

Akár céges, akár magánszemélyes ügyintézésről legyen szó, minden előterjesztett igényt személyesen végzünk, és az ügy alakulását hetente nyomon követjük. Az ügyfelet/céget szakszerűen tájékoztatjuk, a konzultációt követően az eljárás során felmerülő szükséges intézkedéseket időben megtesszük.

Magánszemélyek részére

Cégek és munkavállalóik részére

Sok esetben a munkaügyi, illetve HR- csoportok nem tudnak kellőképpen segítséget nyújtani nyugdíjba vonuló alkalmazottaik, sőt vezetőik részére sem. Ráadásul a gyakorlat azt mutatja, hogy a hivatal nyilvántartása sok esetben téves, hiányos vagy megsemmisült, ami mind már csak a nyugdíjazás idején derül ki.
Vajon, ha Ön vagy alkalmazottja most igényelne nyugellátást bármilyen okból (betegség, rokkantság vagy korhatár elérése, vagy esetleg korkedvezmény), mekkora összegű állami nyugdíjba részesülne? Ez jogviszony igazolás igénylésével tisztázódik, hogy ki hány év szolgálati idővel rendelkezik, hiányzó béradat esetén pedig írásos észrevételt kell tenni a rendelkezésre álló igazolások alapján!

Tegyen egy lépést Ön és munkavállalója jövőéért, hogy a majdani megfelelő összegű állami nyugdíjban részesülhessen! Mindehhez cégünk helyszíni kiszállással, egyéni illetve csoportos konzultációt biztosít Önnek! Jutalmazza ezzel a lehetőséggel dolgozóját, a cégénél eltöltött sok éves munkájáért.

Szolgáltatásaink:

Munkaügyi, illetve HR- csoportok részére

Egyéb hivatali és Társadalombiztosítási ügyintézések:

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129209