"A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt az életedben, hanem, hogy mennyi élet volt az éveidben."
Abraham Lincoln

Nyugdíj ügyintézés dióhéjban

Sajnos gyakran a nyugdíjazás időpontjában derül ki, egy saját jogú (nők 40 éves nyugdíja) vagy egy hozzátartozói (árva ellátás, vagy özvegyi nyugdíj) igénynél, hogy hiányos a szolgálati időre vonatkozó adatszolgáltatás. Sajnos, több millió karton sérült meg az 1992 - 1996 között (elveszett munkakönyvek, megszűnt cégek stb.), ezért a hivatal nyilvántartása sok esetben téves vagy hiányos.

Fontos!

A cégem által előterjesztett igény - cég vagy magánszemély részére - ügyintézéséről legyen szó, adategyeztetési eljárás, nyugellátási ügyintézés a szerződésben rögzített feltételek alapján személyesen végezzük és az ügy alakulását hetente nyomon követjük. Az ügyfél/cég szakszerű tájékoztatást kap és konzultációt követően az eljárás során felmerülő szükséges intézkedést időben megtesszük
Sokszor előfordul, hogy az ügyfél saját maga intézte a nyugdíjba vonulást, és mivel nincs teljes rálátása az ügymenetre, a nyugdíjmegállapító határozata hiányosan, vagy részlegesen tartalmazta az általa ledolgozott éveket. Ha, a határozatban szereplő béradatok is jelentős eltérést mutatnak, abban az esetben lényegesen kevesebb kezdő nyugellátás kerül megállapításra. Sajnos sok esetben az igénylő a nyugdíjba vonulás után évekkel később szembesül azzal a ténnyel, hogy kevesebb összegű nyugellátásban részesül, mint ami jár neki.

Vegye igénybe szakember segítését nyugdíj ügyintézéssel, szaktanácsadással, pontos nyugdíjszámítással, jogviszony igazolás beszerzésével, adategyeztetési eljárással és különböző hivatali ügyintézéssel kapcsolatban.
Sok éves szakmai tapasztalattal, több éves gyakorlattal állunk rendelkezésére. Extra szolgáltatásunk keretében igényelheti valamennyi ügyintézői szolgáltatásunk lebonyolítását, akár az ön irodájában, esetleg az ön által megjelölt helyszínen.


Külföldön élő magyar állampolgárainknak ajánljuk távügyintézési lehetőségeinket. A nemzetközi nyugellátás igényléséhez kapcsolódó ügyintézés távügyintézés kereteiben is történhet, egyéb ügyintézés személyes iratfelvétellel és szerződéskötéssel jár.

Az ügyintézések során minden esetben személyesen terjesszük elő az ön igényét, amennyiben szükséges tájékoztatjuk önt az ügyintézési folyamat alakulásáról.

Természetesen az ügyintézésről minden estben számla kerül kiállításra, amely áfát nem tartalmaz.

Az általunk kiállított számla költségként elszámolható.

Szatmáry Tünde Katalin

Hazai és nemzetközi nyugdíjszakértő

Mobil: +3630-825-5476

Németh Ágnes

Hazai és Nemzetközi Társadalombiztosítási tanácsadó

Mobil: +3670-590-6717

© Az oldalon található szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak! Felhasználásuk csak előzetes beleegyezésünkkel történhet.

Az ügyintézések során a nemzetközi adatvédelmi (Európai Uniós) jogszabálynak megfelelően a személyi adatokat az előírtak szerint titkosan kezeljük!

Látogatók száma: 129215